Top Gun – Wingman Poster majica

18,90 
142,40 kn

Prvo odaberi veličinu, pa se upiši na listu!

18,90 
142,40 kn

Veličina
This option is required
S M L XL XXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Opis

Originalna Top Gun majica s motivom Wingman Poster, 100% pamuk, kratki rukavi, crne boje.

Top Gun je američka akcijska drama iz 1986. godine koju je režirao Tony Scott, a producirali Don Simpson i Jerry Bruckheimer, u suradnji s Paramount Pictures.
Scenarij su napisali Jim Cash i Jack Epps Jr., a inspiriran je člankom pod naslovom “Top Guns” objavljenom u kalifornijskom magazinu tri godine ranije.

U filmu glume Tom Cruise i Kelly McGillis s Valom Kilmerom, Anthonyjem Edwardsom i Tomom Skerrittom u sporednim ulogama. Cruise glumi poručnika Petea “Mavericka” Mitchella, mladog pomorskog avijatičara na nosaču zrakoplova USS Enterprise. On i njegov časnik za radarsko presretanje, LTJG Nick “Goose” Bradshaw (Edwards) dobivaju priliku trenirati u školi za borbeno oružje američke mornarice u Pomorskoj zračnoj postaji Miramar u San Diegu, Kalifornija.
___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 EUR, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine. Alkohol ne šaljemo izvan Republike Hrvatske.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO