Ton i Tonka – Vježbenica za solfeggio za 2. razred glazbene škole

7,00 
52,74 kn

6,64 € / 50,03 kn (najniža cijena u zadnjih 30 dana)

Uz svaki primjerak vježbenice dolazi poklon: Glazbena karta Hrvatske – Hrvatska tradicijska glazbala. Slika karte u galeriji proizvoda!

Na zalihi

Opis

Ton i Tonka – Vježbenica za solfeggio za 2. razred glazbene škole – Za djecu – šarena i zanimljiva vježbenica s kojom ćete s veseljem učiti i vježbati solfeggio kroz memento, vježbe i zabavne dječje zagonetke.

Za roditelje –
Ton i Tonka – Vježbenica je zabavni materijal s kojim je učenje ”nota i drugih divota” maksimalno pojednostavljeno. Na veseo i kvalitetan edukativan način nudi pozitivan koncept suradnje i povezivanja s vašim djetetom na emotivnom nivou.

Za kolege profesore – Namjena ove vježbenice je da vam, s obzirom da u potpunosti prati plan i program, uvelike olakša rad s djecom prvenstveno zbog uštede vremena zbog tako koncipiranih zadataka unutar nje.

___________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO