The Witcher: Vatreno krštenje (peti dio sage o Vješcu)

17,12 
128,99 kn

Nakon zaokreta u prethodnom nastavku, u “Vatrenom krštenju”, petoj knjizi sage, upoznajemo vješca kakvim ga do sada nismo vidjeli, oslabljenog, teško ozlijeđenog i bespomoćnog.

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Opis

Nakon zaokreta u prethodnom nastavku sage, u “Vatrenom krštenju” upoznajemo vješca kakvim ga do sada nismo vidjeli, oslabljenog, teško ozlijeđenog i bespomoćnog. Svijet se nalazi u teškim vremenima, a vještac, odvojen od onih do kojih mu je stalo, pokušava preživjeti i zaustaviti rat koji uništava sve pred sobom. U nadi da će vještac spriječiti vladavinu zla, preživjele čarobnice se brinu za njega i liječe ga. Jedino što može spasiti svijet od zla je da vještac ostvari svoju sudbinu i ponovno se poveže s Ciri, koja bi jedina mogla ujediniti snage svjetla i stati na kraj užasima.

“Saga o vješcu” Andrzeja Sapkowskog je epska fantastična saga o vješcu Geraltu iz Rivije, koji za život zarađuje štiteći ljude tako što ubija čudovišta i zločince. Njegova sudbina vezana je uz princezu Cirillu, djevojčicu s posebnim moćima, te snažnu čarobnicu Yennefer. Saga se sastoji od osam knjiga, a “Vatreno krštenje” je peti nastavak sage.

Po knjigama Andrzeja Sapkowskog napravljena je jedna od najpopularnijih video igara u zadnjih 20 godinaThe Witcher” te snimljena istoimena originalna Netflixova serija koja je u prvim tjednima prikazivanja postala jedna od najgledanijih otkad postoji Netflix. Knjige Andrzeja Sapkowskog prevedene su na više od 20 jezika diljem svijeta te prodane u nekoliko milijuna primjeraka. Sapkowskog hvale i čitatelji i kritika, a mnogi ga smatraju najvećim fenomenom epske fantastike nakon Tolkiena.

 

IZDVOJENO