The Pogues viski

39,90 

Duh benda, flaširan
– West Cork Distillers

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

The Pogues viski ima karakter koliko i sam bend.
Napravljen od mješavine finog zrna i jednog slada, ovo moćno piće ima aromu slada i oraha, sa slatkim okusom i glatkom intenzivnom aromom…

Sunčeva svjetlost i ječam držani zajedno s vodom i ostavljeni u hrastovim bačvama tri godine i jedan dan. Ovaj viski je mjera tko smo, napravljen s jednom jedinom namjerom da širi bučnu radost. Ako pijete, dobrodošli ste, podignite stolicu i natočite. Ako ne, poljubite me u dupe”, piše na boci viskija. Posljednja poruka napisana je na irskom galskom (póg mo thóin – kiss my ass).

Poguesi predstavljaju savršenog partnera jer dijele iste vrijednosti kao i ova tvrtka poput, primjerice, nezavisnog duha, pomalo neortodoksnog pristupa, predanost kvaliteti, kao i uspjeh na međunarodnoj sceni
– John O’Connell, suosnivač tvrtke West Cork Distillers 

In regard to using this Irish whiskey blend in various applications, so far I’ve tried an Irish coffee made with Stumptown house blend that knocked my socks off. I also concocted a “Blarney Stone” for my girlfriend last week. The cocktail was made with two ounces of The Pogues, one ounce freshly squeezed lime juice (from about two limes), and some chilled ginger beer. Everything was then garnished with a twist of lime, and served in a highball glass. Approval rating: 10!
Whiskey Kirk

______________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Alkohol

40%

Zapremina

0,7 l

Proizvođač

West Cork Distillers, Irska