The Elder Scrolls V – Skyrim puzzle (1000 kom)

19,90 

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

The Elder Scrolls V – Skyrim puzzle od 1000 dijelova / slagalica. Složeni motiv ima dimenzije 68×48 cm.

The Elder Scrolls V – Skyrim je akcijska igra uloga koju je razvio Bethesda Game Studios, a objavio Bethesda Softworks. To je peti glavni dio serije The Elder Scrolls, nakon The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006.), a objavljen je širom svijeta za Microsoft Windows, PlayStation 3 i Xbox 360 11. studenog 2011.

Igra je smještena 200 godina nakon događaja u Oblivionu i odvija se u Skyrimu, najsjevernijoj provinciji Tamriela, kontinenta na planetu Nirn.

Njegova glavna priča fokusirana je na igračev lik, Zmajorođenog, na njihovu potragu da poraze Alduina, Žderača Svjeta, zmaja za kojeg je prorečeno da će uništiti svijet.

Tijekom igre, igrač dovršava zadatke i razvija lik poboljšavajući vještine. Igra nastavlja tradiciju otvorenog svijeta svojih prethodnika dopuštajući igraču da putuje na otkrivene lokacije u svijetu igre u bilo koje vrijeme, te da zanemari ili odgodi glavnu priču na neodređeno vrijeme.

Product detailed description
– 1000 pieces, total size after assembly: 68×48 cm
– High quality realization based on the latest printing technologies
– Perfect fitting of parts
– Impressive, rich colours
– Resistant to bending
– Enhanced canvas effect that reduces light reflection
– Renowned puzzle manufacturer in the EU
– Number of pieces: 1000 pieces

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana. Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani. Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu.
Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske.
Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana.
Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Broj komada

1000

Dimenzija

68 x 48 cm

IZDVOJENO