The Clash – Grunge Skull ženska majica

19,90 
149,94 kn

19,90 
149,94 kn

Veličina
This option is required
S M L XL XXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Opis

Originalna The Clash ženska majica s motivom Grunge Skull, 100% pamuk, kratki rukavi, crne boje.

The Clash je engleski punk rock sastav iz Londona koji je bio aktivan od 1976. do 1986. godine. Miješali su punk s brojnim ostalim stilovima kao što su reggae, rock, jazz i ska te su bili bitan sudionik prvog vala punka u Velikoj Britaniji kasnih 70-ih.
Iako je Clash polučio ogroman uspjeh u Engleskoj još od izdavanja istoimenog prvog albuma iz 1977., širu popularnost postižu tek nakon izdavanja trećeg albuma “London Calling” (1979.) koji postaje jednim od najvažnijih albuma u povijesti rock glazbe.
U Rock and Roll Hall of Fame primljeni su 2003. godine, svega par mjeseci nakon smrti frontmana Joe Strummera, a godinu dana kasnije časopis Rolling Stone ih je stavio na 28. mjesto svoje liste 100 najvećih umjetnika svih vremena.

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 EUR, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO