Tankard – The Morning After majica

17,12 
128,99 kn

17,12 
128,99 kn

Veličina
This option is required
S M L XL XXL XXXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Opis

Originalna Tankard majica s motivom The Morning After, 100% pamuk, kratki rukavi, crne boje.
Ovo je majica s dvostranim motivom, stražnji motiv u galeriji fotografija proizvoda!

Tankard je njemački thrash metal bend iz Frankfurta, osnovan 1982. godine. Uz Kreator, Destruction i Sodom, Tankard se često smatra jednim od “velike četvorke” thrash metala. Stilski, Tankard dosljedno svira thrash metal koji se tematski prvenstveno usredotočuje na poštovanje alkohola, za razliku od preostale “Velike teutonske četvorke” (Kreator, Destruction i Sodom), koji su svi poznati po tome što pokrivaju takve teme vezane za smrt, politiku, nasilje i anti fašizam.

__________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 EUR, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO