Tajna povijest rocka (tvrdi uvez)

13,00 
97,95 kn

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Opis

“Bitan odsječak rock povijesti stvorile su grupe koje su svojevremeno bile slabo (a danas još i slabije) poznate, a koje su usprkos toga u izvjesnoj mjeri definirale glazbu koju danas slušamo. Priča o tim grupama bit je Tajne povijesti rocka. Razlog zbog kojeg sam napisao Tajnu povijest rocka jest isticanje onih grupa, skladatelja i izvođača čiji utjecaj na suvremenu glazbu uvelike nadilazi njihov komercijalni učinak”, Roni Sarig.

“Volio bih da sam mogao odrasti uz ovakvu knjigu”, Eddie Vedder, Pearl Jam.

“Kako opisati začudnost prvog susreta s Johnom Cageom? Kako izreći ushićenje izazvano prvim preslušavanjem grupa MC5 ili Stooges? Kako sada opisati osjećaj kada si na pozornici, a iz prikrajka te obasjava zlatan osmijeh Poison Ivy i jednako tako zlatan zub Luxa Interiora? Ili kako nekome objasniti ugodu njihovog inteligentnog poigravanja ikonografijom? Što reći o preplavljujućoj melankoliji Nicka Drakea? Ili o ugodno provedenom poslijepodnevu uz zvukove Leeja Perryja i Kinga Tubbyja? Television, Richard Hell & The Voidoids, Birthday Party, Public Image Limited, Gang Of Four, Dead Kennedys… sva ta imena izmamljuju mi osmijeh na licu. I iako mi ovog trena na pamet padaju i neka druga koja nisu spomenuta, ova knjiga je definitivno dobar početak istraživanja prostranstva koje se proteže ispod oku vidljive površine glazbene industrije”, iz predgovora Lade Furlan, The Bambi Molesters.

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO