T Rex – Bolan Slider ženska majica

19,90 
149,94 kn

19,90 
149,94 kn

Veličina
This option is required
S M L XL XXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Opis

Originalna T.Rex ženska majica s motivom Bolan Slider, 100% pamuk, kratki rukavi, crne boje.

T.Rex su bili engleski rock bend koji je 1967. osnovao kantautor i gitarist Marc Bolan.

Bend se u početku zvao Tyrannosaurus Rex, a pod tim imenom je izdao četiri albuma – tri psihodelična folk i jedan blagi psihodelični rock.

Godine 1969., dok je razvijao stil za četvrti album, Bolan je počeo mijenjati stil benda prema električnom rocku, a sljedeće godine skratio je ime u T. Rex.

Ovaj razvoj kulminirao je 1970. pjesmom “Ride a White Swan”, a grupa je ubrzo postala pioniri glam rock pokreta.

Od 1970. do 1973. T. Rex je naišao na popularnost u Ujedinjenom Kraljevstvu usporedivu s popularnošću Beatlesa, s jedanaest singlova među deset najboljih u UK.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 EUR, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO