Filtriraj Prikazuje 1 - 20 od 59 rezultata
Kategorije

Strah i prezir u Las Vegasu

79,00 Kn

Na zalihi

Opis

Kad je početkom ’70-ih godina prošloga stoljeća objavljena, ova je knjiga na američkoj kulturnoj sceni imala izniman odjek i status ekvivalentan Burroughsovu “Golom ručku” ili čuvenom Kerouacovu djelu “Na cesti”, desetak godina ranije.

U to je vrijeme, kako navodi autor, uzimanje svega ‘što može kratko-spojiti mozak i uzemljiti ga na najdulje moguće vrijeme’ bilo ‘pitanje stila življenja, osjećaj potrebe, pa čak i dužnosti’. Gotovo samoubilački revno ispunjavajući tu svoju ‘dužnost’ (tj. mahnito konzumirajući narkotike), Thompson se sa svojim odvjetnikom zaputio u Las Vegas u nevjerojatnim doživljajima ispunjenu ‘potragu za američkim snom’. Bio je to, kako kaže, ‘neotesani, fizički pozdrav fantastičnim mogućnostima života u ovoj državi, ali samo za one s pravom petljom. A mi smo je imali koliko hoćeš.’

Nakon proživljenog frontalnog sudaranja sa svim društvenim normama uz suludo propitivanje svih živućih granita, ovaj najveći gonzo novinar i književnik vratio se s velikom pričom koja i dan-danas uživa kultni status. Svakako pročitajte ovo zastrašujuće brutalno iskustvo (uz sjajne ilustracije Ralpha Steadmana), jer neke stvari u životu zaista nije neophodno iskušati ni iskusiti!

 

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 28 kuna, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.