Stillness – Kocka je okrugla (Regular black LP)

25,00 

“Kocka je okrugla” zanimljiv je crossover album koji na specifičan način progovara o svijetu u kojem živimo, ali upravo je to i poanta takvih bendova, na razmeđu od Asian Dub Foundation, pa sve do Rage Against The Machine. St!llness je naša verzija takvih bendova, toliko potrebna, što zbog tog specifičnog fusion zvuka, što zbog toga što su toliko dobri i imaju itekako nešto i poručiti.

Na zalihi

Stillness – Kocka je okrugla LP – St!llness nam se vratio nakon desetak godina (studijske pauze), te je novim albumom htio poručiti da nisu zaboravili gdje su ranije stali.
Dobro je da su se vratili, jer nedostaju nam takvi bendovi koji miješaju hip hop i reggae na naš način, s obzirom da je s takvom sličnom kombinacijom Dubioza kolektiv postala prava atrakcija (i van granica regije).

Osim tog (već tradicionalnog) hip hopa i reggaea, kroz glazbene podloge prožimaju se i mnoge druge odrednice, ponajprije ska ritmovi (kod bržih poskočica), te čvrstina rock melodija koja često prebaci i na punk ili funk.

Upravo sva ta raznolikost čini snagu novog albuma (malo glupog naziva) “Kocka je okrugla” jer sve djeluje kao vrlo zaokružena cjelina u kojem vokalne poruke (o kojima bi se isto dalo ozbiljno diskutirati) uspijevaju nadograditi te zanimljive melodije. Na albumu su pomno probrali i goste koji fino nadograđuju ono što su St!llness u početku zamislili.

Tu su redom DJ Venom, šibenski rep bend HRAM, Saša Antić iz TBF-a (koji je karakteristično vokalno obojio “Zbrka podataka” kao Alejuandro Buendija), Davor Barišić Dado i možda najveće iznenađenje Sara Renar koja je oplemenila skladbu “Budi”.

Popis pjesama:
1. Feniks (Intro)
2. I dalje
3. Ništa
4. Reklame
5. Meštar feat. HRAM
6. Inzulacija (Plutan)
7. Kocka je okrugla
8. Zbrka podataka feat. Alejuandro Buendija
9. Voda
10. Budi feat. Sara Renar
11. Hvala

_________________________________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Izdavač

Mudri Brk

Godina izlaska

2022.

IZDVOJENO