Ivan Josip Skender: Stilske etide

7,30 
55,00 kn

Stilske etide za violinu zamišljene su kao suita koja mladog violinista kronološki vodi kroz stilove i tehničke probleme s kojima se susreće u svome glazbenom sazrijevanju…

Na zalihi

Opis

Mladi virtuozi, Zagreb, stilske etide za natjecanje.

“Stilske etide za violinu zamišljene su kao suita koja mladog violinista kronološki vodi kroz stilove i tehničke probleme s kojima se susreće u svome glazbenom sazrijevanju. Prva, Plesna etida, bazirana je na dvohvatima i praznim žicama. Druga, Kontrastna etida, bavi se višehvatima, skokovima preko žica te dinamičkim kontrastima. U trećoj etidi sučeljavaju se dvije tematske građe koje se na apstraktne načine variraju i sklapaju. Četvrta etida tehnički se bazira na dvohvatima, no njezina glavna komponenta jest ona stilska, a to je blues. Posljednja, peta etida stilski je inspirirana virtuoznim politonalnim solo istupima vrhunskih post-rock i heavymetal virtuoza na jednom od najsuvremenijih instrumenata – električnoj gitari. Bez obzira na to, brzina i virtuoznost posljednje etide potvrđuju da je kraljica virtuoznih instrumenata bila i ostala – violina”
– Ivan Josip Skender

________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 28 kuna, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO