Stephen King: Isijavanje (tvrdi uvez)

19,78 
149,03 kn

Roman koji je stvorio književnu legendu!

Na zalihi

Opis

Isijavanje je horor-roman legendarnoga autora Stephena Kinga, objavljen davne 1977. godine.

Kingu je to bio treći objavljeni roman i prvi bestseler nakon kojega su njegova djela redovito zauzimala mjesto na svim ljestvicama najprodavanijih romana po cijelome svijetu.

U hotel Overlook, izolirano ljetovalište u Stjenjaku u Coloradu, stiže Jack Torrance sa ženom Wendy i petogodišnjim sinom Dannyjem.

Tijekom zime radit će u hotelu kao čuvar. Jack je liječeni alkoholičar s povremenim izljevima bijesa. Želio bi biti pisac.

Nedavno je izgubio posao učitelja jer je napao učenika, a i sinu Dannyju nehotice je slomio ruku.
Jack se nada da će mu izdvojenost i mir hotela pomoći u ponovnome zbližavanju s obitelji.

Nada se i miru u kojem će završiti dramu koju već predugo piše.
Tko može ikada zaboraviti Isijavanje? Jacka Torrancea, njegovu ženu Wendy i njihova sina Dannyja? I onaj strah koji vas trese dok čitate, no čitate i dalje

___________________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO