Star Wars – Millenium Falcon puzzle

13,14 

You’ve never heard of the Millennium Falcon? It’s the ship that made the Kessel run in less than 12 parsecs!

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Star Wars – Millenium Falcon puzzle od 201 komada, dolaze u limenoj kutiji! Dimenzije složenog motiva 50×35 cm.

Star Wars (prev. Zvjezdani ratovi ili Ratovi zvijezda) je američka medijska franšiza epske svemirske opere koju je kreirao producent i redatelj George Lucas.
Prvi film franšize, “Episode IV – A New Hope” iz 1977. godine, postao je svjetski fenomen popularne kulture, te su ga u trogodišnjim intervalima pratila dva nastavka: “Episode V – The Empire Strikes Back” i “Episode VI – Return of the Jedi”.
Šesnaest godina nakon zadnjeg filma prve trilogije, pušten je u distribuciju prvi film ‘prequel’ trilogije “Episode I – The Phantom Menace”, s dva prateća filma: “Episode II – Attack of the Clones” i “Episode III – Revenge of the Sith”, također u trogodišnjim intervalima.
U prosincu 2015. godine s emitiranjem je počeo prvi dio nove ‘sequel’ trilogije, s dvogodišnjim razmacima između svakog od tri nastavka – “Episode VII – The Force Awakens”“Episode VIII – The Last Jedi” i “Episode IX – The Rise of Skywalker”.
2016. godine izdan je prvi ‘spin-off’ film “Rogue One – A Star Wars Story”, 2018. i drugi “Solo – A Star Wars Story”, a u studenom 2019. počelo je emitiranje serije The Mandalorian čija radnja započinje pet godina nakon događaja iz epizode “Return of the Jedi”.
Sa preko 10 milijardi američkih dolara zarade Star Wars je druga najuspješnija filmska franšiza u povijesti.

__________________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Broj komada

201

Dimenzija

50x35cm

IZDVOJENO