Filtriraj Prikazuje 1 - 20 od 61 rezultata
Kategorije

Špalir za raj

90,00 Kn

Drugi roman bjelovarske spisateljice i kustosice Gradskog muzeja Marijane Dragičević je punk krimić Špalir za raj!

Na zalihi

Opis

Drugi roman bjelovarske spisateljice i kustosice Gradskog muzeja Marijane Dragičević je punk krimić Špalir za raj!

Tijelo ravnatelja muzeja Viktora Deda pronađeno je u muzejskom bunaru pod nerazjašnjenim okolnostima. Nakon prvotnog očevida, policija ne zna radi li se o nesretnom slučaju ili ubojstvu. Kako bi se čim prije riješio slučaj, istraga je dodijeljena mladoj i perspektivnoj inspektorici Orli Ognjenović kojoj je ovo prvi samostalni slučaj.
Dok se čeka obdukcija, kako bi se kompletno rekonstruirao posljednji dan preminulog, šestero svjedoka i potencijalno osumnjičenih nakon ispitivanja, upućuju na nove, bizarne i nepredvidive dokaze i tajne iz osobnog života Viktora Deda.
Podnaslov romana, punk krimić, opisuje cjelokupnu atmosferu jer se, kako radnja teče, isprepleću obilježja nemorala i sirovosti koje simbolizira punk glazba i kriminalistički dio. Poglavlja su nazvana prema stihovima bjelovarskog benda Petar Punk te čine simbiozu glazbe i književnosti.

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 28 kuna, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO