Filtriraj Prikazuje 1 - 20 od 59 rezultata
Kategorije

Sin City – Stripovi 1 – 3 (komplet)

300,00 Kn 50,00 Kn

Kod Millera ništa nije crno-bijelo, žanrove mješa kao vrhunski koktel majstor i po prvi put u strip unosi elemente preispitivanja tamne strane ljudske osobnosti koja samu sebe vuče u totalnu propast.

Na zalihi

Opis

Sin City komplet stripova 1, 2 i 3!

SIN CITY 1: TEŽAK RASTANAK

SIN CITY 2: VRIJEDNA UBOJSTVA

SIN CITY 3: VELIKO KRVOPROLIĆE

Kod Millera ništa nije crno-bijelo, žanrove mješa kao vrhunski koktel majstor i po prvi put u strip unosi elemente preispitivanja tamne strane ljudske osobnosti koja samu sebe vuče u totalnu propast.

Nasuprot šarenilu i plitkosti maskiranih superheroja centralne Marvel/DC struje američkog stripa, čiji su temelji s jedne strane bili zadani Supermanom Siegela i Shustera te Batmanom Boba Kanea, a s druge čitavom plejadom superheroja iz pera Stana Leeja, Frank Miller pristaje uz noir žanr i superherojski strip na način kako ga vidi Alan Moore.

Sin City je homage film noiru, žanru koji ne umire, na isti način kako ne umiru muški baloneri, marlboro cigarete, kiša i fatalne žene. No, na isti način kako je dekonstruirao sto godina dugu povijest cjelokupnog američkog stripa, Miller i u Sin Cityju Miller nastupa mesijanski te potpuno redefinira i noir kao žanr.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 28 kuna, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO