Filtriraj Prikazuje 1 - 20 od 63 rezultata
Kategorije

Simple Minds na Šalati (NOVI DATUM 2022.)

240,00 Kn

Kupljene ulaznice vrijede i za novi termin, a svi kojima novi datum ne odgovara mogu ostvariti povrat novca na mjestu gdje su ulaznice kupljene do 20.7.2021.

Plaćanje ulaznica pri preuzimanju u Rockmarku vrši se isključivo gotovinom!

Na zalihi

Opis

Simple Minds odgodili su svoju 40 Years of Hits turneju i treći put, sada za 2022. godinu! Novi datum zagrebačkog koncerta na Šalati je četvrtak 30. lipnja 2022.

Kupljene ulaznice vrijede i za novi termin, a svi kojima novi datum ne odgovara mogu ostvariti povrat novca na mjestu gdje su ulaznice kupljenja do 20.7.2021.

___________

Kupljene ulaznice za ovogodišnji nastup vrijede i za koncert sljedeće godine. Svi kojima novi datum ne odgovara mogu ostvariti povrat
novca na mjestu gdje su ulaznice kupljenja od 1. lipnja do 12. srpnja 2020.

Ulaznice su i dalje u redovnoj prodaji po cijeni od 240 kn.

__________________________________________________________

Grupa Simple Minds u ponedjeljak 13. srpnja nastupit će na Šalati u sklopu svjetske turneje “40 Years Of Hits”! Šest godina nakon što su rasprodali Malu dvoranu Doma sportova škotski rock velikani vraćaju se u Zagreb obilježiti četiri desetljeća rada koncertom koji će sadržavati apsolutno sve najvažnije pjesme iz prebogatog opusa.

“Svirat ćemo dva seta”, najavio je koncerte frontmen Jim Kerr, “turneja mora biti posebna, pa smo se jako dobro osmislili. Čut ćete sve klasike i sve velike pjesme, a za one prave fanove izvest ćemo stvari koje nismo baš najduže svirali!”.

Cijena ulaznice do 29.2. = 220 kn
Cijena ulaznice od 1.3. do 12.7. = 240 kn
Cijena na dan = 270 kn

Plaćanje ulaznica pouzećem nije moguće.
Ulaznice šaljemo preporučeno po primitku uplate.

Plaćanje ulaznica pri preuzimanju u Rockmarku vrši se isključivo gotovinom!

IZDVOJENO