Sigur Ros na tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku

63,00 
474,67 kn
66,00 
497,28 kn

Preuzimanje u Rockmarku moguće isključivo unutar radnog vremena! (PON – PET od 9 do 20, SUB od 10 do 14 sati)

Ulaznice nije moguće dobiti u digitalnom obliku!

63,00 
474,67 kn
66,00 
497,28 kn

Vrsta ulaznice
This option is required
Select
1. dan 2. dan
Clear selection

Opis

Jedan od najutjecajnijih post rock bendova islandski Sigur Rós odsvirat će 24. i 25. srpnja (ponedjeljak / utorak) dva koncerta na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku.

U prodaji će se naći svega 1000 ulaznica po danu. Ulaznice po cijeni od 63 eura u prodaju kreću u srijedu 18. siječnja, nakon što se rasproda prvi kontingent od 500 ulaznica cijena za preostale se diže na 66 eura.

Bit će ovo dva najintimnija nastupa koje Sigur Rós održati ove godine, u kojoj kreću na prvu turneju nakon pet godina, a pratit će je i novi studijski album, ali i poznato lice u postavi u koju se vratio klavijaturist Kjartan Sveinsson.

Nova turneja proći će i u znaku 20. godišnjice albuma „( )“, jednog od najpoznatijih djela post/ambijentalne rock scene, za koji je bend dobio i Grammya. Na koncertima će izvesti barem šest pjesama s tog izdanja, uključujući i moćnu „Untitled #8“ s kojom već godinama završavaju setove.

Preuzimanje u Rockmarku moguće isključivo unutar radnog vremena! (PON – PET od 9 do 20, SUB od 10 do 14 sati)

Ulaznice nije moguće dobiti u digitalnom obliku!

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 eura, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 euro.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO