Sex Pistols – Manchester Flyer bijela majica

21,90 23,90 

21,90 23,90 

Veličina
This option is required
S M L XL XXL XXXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Opis

Originalna Sex Pistols majica s motivom Manchester Flyer, 100% pamuk, kratki rukavi, bijele boje.

Sex Pistols je engleski punk rock sastav koji su 1975. godine u Londonu osnovali pjevač Johnny Rotten, gitarist Steve Jones, bubnjar Paul Cook i basist Glen Matlock kojega je 1977. zamijenio Sid Vicious. Odgovorni su za pokretanje punk pokreta u Ujedinjenom Kraljevstvu, a često ih se povezuje s anarhizmom u glazbi.
Jedini album benda “Never Mind the Bollocks, Here’s the Sex Pistols” (1977.) bio je  britanski broj jedan i najvažnija je ploča punk rocka. U siječnju 1978., na kraju njihove turbulentne turneje po Sjedinjenim Državama, Rotten je najavio raspad benda. Sid Vicious je umro od predoziranja heroinom u veljači 1979. godine, nepuna četiri mjeseca nakon što je uhićen zbog ubojstva svoje djevojke Nancy Spungen. Rotten, Jones, Cook i Matlock nakratko su se okupili na koncertnoj turneji 1996. godine.
Sex Pistols prepoznati su kao utjecaj na razne žanrove, uključujući grunge, indie, thrash metal i rap. 24. veljače 2006. četvorica originalnih članova plus Vicious primljeni su u Rock and Roll Hall of Fame, ali su odbili prisustvovati ceremoniji.

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO