Sergej Trifunović: Stovarište

13,90 

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Opis

Stovarište je autobiografska proza Sergeja Trifunovića ispresecana pesmama i ilustrovana crtežima dece. Trifunović je autor svih pesama, osim dve, navodi izdavač.

Putopis po isprepletanoj Amero-Srbiji, od Beograda i nazad, preko Pariza, Amsterdama, New York i Los Angelesa, u kojem je prikazao sve svoje javne, ali, što je važnije, skrivene emocije, kao i analitičnost, kreativnu percepciju, skromnost, bespoštednost u analizi samog sebe… Znani i neznani Sergej Trifunović.

“Stovarište je knjiga koju valja doživljavati svim čulima: rečenice možete okusiti, stihove vikati na ulici, odlomci zvuče kao muzika, a sve vrijeme gledate kadrove iz filmova koji čekaju da se snime”, Petar Peca Popović.

Sergej Trifunović je rođen 1972. u Mostaru. Devica sa podznakom u Škorpiji, Mesecom u Raku. Završio je samo osnovnu školu. Posle drugog razreda gimnazije, upisao Fakultet dramskih umetnosti, koji takođe nije završio… Iza njega je svašta, ispred njega još svaštije. Ne bojte se, nema nameru da postane pisac – kratka biografija autora iz knjige.

________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac. Ulaznice nije moguće vratiti ni zamjeniti osim u slučaju službene odgode događaja.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO