Rush – Starman Glow majica

21,90 

21,90 

Veličina
This option is required
S M L XL XXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Originalna Rush majica s motivom Starman Glow, 100% pamuk, kratki rukavi, crne boje.

Rush je bio kanadski rock sastav osnovan u kolovozu 1968. godine.

Sastav Rush se smatra jednima od začetnika progresivnog rocka, te su mnogo pridonijeli popularizaciji žanra tijekom 1970-ih.

Također inspirirajući mnoge poznate sastave poput Dream Theatera, Symphony X i Metallice.

Sastav je poznat po svojim tekstovima povezanim s fikcijom, fantazijom, libertarijanizmom, te socijološkim, političkim i emocionalnim problemima.

Rush je tijekom godina mijenjao svoj žanr, počevši od heavy metala ispiriranog blues glazbom, a zatim mijenjajući svoj stil tijekom narednih godina, okrećući se sve više prema hard rocku i eksperimentirajući s progresivnim rockom.

Rush je osvojio mnoge glazbene nagrade, te su i 1994. godine uvršteni u kanadsku glazbenu kuću slavnih.

Posljednji album sastav je izdao 2012. godine, naslovljen Clockwork Angels.

Rush se smatra za jedne od najuspješnijih rock sastava, s više od 40 milijuna prodanih albuma diljem svijeta.

_____________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Materijal

100% pamuk

Spol

Veličina

, , , ,

IZDVOJENO