Run DMC – Logo dječja majica

17,50 
131,85 kn

17,50 
131,85 kn

Veličina
This option is required
0-6 mjeseci 1 godina 2 godine 3 godine 4 godine 5 godina 5-6 godina 6 mjeseci 7-8 godina 9-10 godina
Odaberi veličinu
Clear selection

Opis

Originalna Run DMC dječja majica s motivom Logo, 100% pamuk, kratki rukavi, crne boje.

Run-DMC je američka hip hop grupa iz Queensa u New Yorku koju su 1983. godine osnovali Joseph Simmons, Darryl McDaniels i Jason Mizell. Smatraju se jednim od najutjecajnijih izvođača u povijesti hip hop kulture i jednim od najpoznatijih hip hop sastava 1980-ih. Zajedno s grupama Beastie Boys i Public Enemy te LL Cool J-em pioniri su nove škole hip hopa, a među prvima su istakli važnost odnosa MC-a i DJ-a.
Prva tri albuma, “Run–D.M.C.” (1984.), “King of Rock” (1985.) i “Raising Hell” (1986.), postigla su ogroman komercijalni uspjeh, a obrada pjesme “Walk This Way” grupe Aerosmith, na kojoj su gostovali Tyler i Perry, postala je jedna od najpoznatijih pjesama u hip hopu i rocku.
2007. godine MTV ih je proglasio najvećom hip-hop grupom svih vremena, a VH1 najvećom hip-hop izvođačem svih vremena. 2009. godine Run-DMC postala je druga hip hop grupa koja je primljena u Rock and Roll Hall of Fame, a 2016. dobili su nagradu Grammy za životno djelo.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 EUR, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine. Alkohol ne šaljemo izvan Republike Hrvatske.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO