The Rolling Stones – Classic Tongue uokvireni plakat

21,90 

Na zalihi

Uokvireni The Rolling Stones print (plakat / poster) ispisan na kvalitetnom fotografskom papiru, dimenzije 30,5 x 40,6 cm, širina okvira 25 mm. Materijal stiren, otporan na razbijanje.

– Print on photographic paper
– Dimensions: 30.5 x 40.6cm
– Frame width: 25mm
– Shatter proof styrene

The Rolling Stones su engleski rock sastav osnovan u Londonu 1962. i smatraju se pionirima žestokog, težeg zvuka koji je definirao hard rock. Prvu stabilnu postavu benda činili su voditelj sastava Brian Jones (gitara, usna harmonika, klavijature), Mick Jagger (glavni vokal, usna harmonika), Keith Richards (gitara, vokal), Bill Wyman (bas gitara), Charlie Watts (bubnjevi) i Ian Stewart (klavir). Ian Stewart je uklonjen iz stalne postave 1963. godine, a Jones je napustio bend manje od mjesec dana prije smrti 1969., nakon što ga je već zamijenio Mick Taylor, umjesto kojeg je 1975. godine došao Ronnie Wood. Wyman odlazi 1993. godine, a na njegovo mjesto dolazi Darryl Jones kao pridruženi član kvarteta Jagger-Richards-Watts-Wood.
Iako su počeli s obradama, prve veće uspjehe bend postiže svojim pjesmama – “(I Can’t Get No) Satisfaction” (1965.) i “Paint It Black” (1966.) postale su međunarodni hitovi, a njihov prvi potpuno autorski album “Aftermath” (1966.) smatra se najvažnijim od formativnih albuma benda. Nakon kratkog razdoblja eksperimentiranja s psihedeličnim rockom sredinom 1960-ih, Stonesi su se vratili svojim ‘bluesy’ korijenima s albumima “Beggars Banquet” (1968.), “Let It Bleed” (1969.), “Sticky Fingers” (1971.) i “Exile on Main St.” (1972.).
Bend je nastavio izdavati komercijalno uspješne albume tijekom 1970-ih i početkom 1980-ih, uključujući “Some Girls” (1978.) i “Tattoo You” (1981.), dva najprodavanija izdanja u svojoj diskografiji. 1989. godine bend izdaje svoj 19. album “Steel Wheels” koji je promoviran velikom turnejom po stadionima i arenama, a od 1990-ih novi su materijali rjeđi. 2012. godine bend je proslavio 50. godišnjicu, a njihov posljednji album, “Blue & Lonesome” (2016.), postao je njihov dvanaesti album broj jedan u Velikoj Britaniji.
Procjenjuje se da su The Rolling Stones prodali oko 240 milijuna svojih izdanja, što ih čini jednim od najprodavanijih glazbenih umjetnika svih vremena. Izdali su 30 studijskih albuma, 23 albuma uživo i brojne kompilacije. Dodijeljene su im tri nagrade Grammy i nagrada Grammy za životno djelo. Primljeni su u Rock and Roll Hall of Fame 1989. i u UK Music Hall of Fame 2004. godine.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Dimenzija

30.5 x 40.6cm

IZDVOJENO