Rock strana bajke

70,00 kn
9,29 €

Samo 1 komada na zalihi

Opis

Roman Rock strana bajke bjelovarske autorice Marijane Dragičević sastoji se od poglavlja koja su nazvana prema pjesmama rock žanra različitih izvođača. Sadržaj poglavlja zapravo je playlista od 60-ak pjesama koja pomaže pri shvaćanju radnje određenih poglavlja i dijelova poglavlja.

Glavni likovi su Adria Doliner i Ellak Sever. Adria je jedna od dvije kćeri preminuloga bubnjara grunge benda Ianel s kojime je Ellak svirao i bio najbolji prijatelj. Ellak je basist Ianela koji se vratio u grad Mildorf nakon nepune 23 godine. Vratio se na dan sprovoda Adrijine sestre bliznake Linneje koja si je oduzela život iz nepoznatih razloga.

Roman započinje urbanom legendom o gradu Mildorfu koji je u početku bio naselje s četiri mlina, a kasnije prerastao u grad. Legenda objašnjava njegovu klimu koja se mijenja kroz godišnja doba. Tijekom romana Adria i Ellak druže se, zbližavaju, zaljubljuju i pokušaju saznati što se dogodilo s Adrijinom sestrom blizankom da si je oduzela život. Uz legendu o osnutku grada, nepoznata sekta Crna paleta misteriozni je pojam svima poznat u gradu, ali bez ikakvih opipljivih dokaza. Navodna sekta povezana je s ostalim likovima u romanu koji su ključni za otkrivanje cijele istine.

Radnja romana je suvremena, a poneki dijelovi namjerno su napisani da imaju obilježja bajke, ali moderne bajke. Roman je ljubavno-erotske tematike s bajkovitim detaljima koje upotpunjuje glazbeni dio naziva poglavlja. Žanrovski je nazvan garažnim jer je kombinacija nekoliko tema.

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO