Rock lektira paket

99,00 kn
13,14 €

Opis

Rock lektira paket sastoji se od knjiga Woodstock: Kako napraviti najveći festival na svijetu i Narcocorrido – Putovanje u glazbu oružja, droge i gerile, po posebnoj cijeni!

Woodstock: Kako napraviti najveći festival na svijetu

Michael Lang idejni je začetnik Woodstocka i ne samo da na 270 stranica donosi sjajne priče iz prve ruke o događajima, nastupima i svemu što se događalo tijekom “tri dana mira i glazbe“, već pruža i pogled u poslovni dio iza stvaranja događaja koji će definirati šezdesete godine prošlog stoljeća.

Uz detaljan prikaz svih problema, čarolija, čuda i kaosa koji su festival pratili do farme nedaleko od Bethela – od tog trenutka legendarnog vlasnika, mljekara Maxa Yasgura – te tijekom svih festivalskih dana (od kiše, blata, prometnog kaosa…), Lang otvara i daje odgovore na mnoga zanimljiva pitanja: zašto na Woodstocku nisu nastupali Bob Dylan, Stonesi, Beatlesi, Doorsi? Tko je sve od velikih imena odbio pozivnicu? Kakva je veza između Woodstocka i upaljača u zraku na koncertima?

Obogaćena izjavama ključnih osoba, knjiga donosi više od 80 fotografija, kompletne set-liste svih izvođača, te poglavlje što su glavni protagonisti radili nakon najvećeg festivala svih vremena i pomalo gorkog epiloga.

Narcocorrido – Putovanje u glazbu oružja

Znate li da Meksikanci s obje strane Rio Grandea (granice Meksika i SAD-a) u najvećem broju ne slušaju Jennifer Lopez ili Gloriju Estefan, nego Paulina Vargasa, Jefea de Jefesa i grupu “Los Tigres del Norte”?
To su izvođači glazbenog žanra narcocorrida koji melodijom podsjeća na tugaljive mediteranske napjeve, dok tekstovi govore o surovoj borbi za preživljavanje u okruženju bezakonja gdje krijumčarenje opojnih droga predstavlja izvor zarade za prehranjivanje obitelji, vatreno je oružje potrebno svakome kao i automobil ili telefon, a paravojne snage u meksičkim brdima odolijevaju svakom pokušaju da ih se ukroti.
Autor Elijah Wald živio je godinu dana u tom okruženju i, umjesto da je izgubio život, zavolio je tu glazbu koja je nepoznata ostatku svijeta, ali je itekako na njega utjecala.

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO