Repotpisani – 100 najboljih tekstova srpskog hip hopa

13,14 
99,00 kn

Samo 1 komada na zalihi

Opis

Knjiga “Repotpisani – 100 najboljih tekstova srpskog hip hopa” prva je ovakva zbirka na domaćem tržištu i rezultat je jedinstvenog istraživanja više od 330 autora i preko 7.000 pesama objavljenih od pojave prvih domaćih rep numera s kraja ’80-ih.

U knjizi se po izboru Aleksandra Pavlića, Ivana Ristića i Nebojše Marića pojavljuju pesme izvođača: Ramirez (grupa Sunshine), Smoke Mardeljano, Škabo (samostalno i Beogradski sindikat), Sajsi MC, Kiza Robin Hood, Arafat, Voodoo Popeye, Gru, Brut, Marčelo, BIGru i Paja Kratak, Marconiero, Bvana iz lagune i Mikri Maus (Prti Bee Gee), Mimi Mercedez, Iskaz, Lou Benny, Struka, Gipsy Mafia i mnogih drugih.

“Glavni ulog ‘Repotpisanih’ je stav potpisnika knjige da postoje hip hop tekstovi na srpskom jeziku koji mogu da izdrže bjelinu papira u knjizi. Priređivači ove antologije ne beže od subjektivnosti! Ipak, taj izbor ne određuje prevashodno ukus, niti je riječ o metodu koji u prvi plan stavlja prvenstvo, hronologiju ili ‘istorijski značaj’. Nasuprot tome, postoje konkretne karakteristike koje su suštinski uticale na odabir. Selektori su tražili upečatljiv tekstualni motiv pjesme (važan ‘sada i ovde’), zatim da je određeni stilski pravac u repu potpuno ‘izmješten’ i lokalizovan, kao i originalan način pripovjedanja i korišćenja, odnosno, neki bi rekli – kvarenja jezika”.

Ispod teksta svake pjesme nalazi se QR kod, a njegovim skeniranjem čitaoci mogu da preslušaju numeru ili pogledaju spot a ovo “Slušanje” zbirke pjesama pionirski je poduhvat u regionalnom izdavaštvu.

__________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 30 kuna, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO