House of Marley – Rebel Signature Bluetooth slušalice

132,59 
999,00 kn

Jamstvo na proizvod je 2 godine uz predočenje računa.

Na zalihi

Opis

Rebel Signature Bluetooth slušalice (House of Marley) – Uronite u detalje svojih omiljenih pjesama uz iznimno udobne Rebel Signature Bluetooth slušalice, koje savršeno izoliraju buku. Uz 8 sati reprodukcije s jednim punjenjem, prijenosna kutija za punjenje nudi 3 dodatna punjenja tako da možete slušati glazbu cijeli dan. Osim toga, ugrađeni mikrofon dizajniran je s naprednom tehnologijom za uklanjanje buke i primanje kristalno čistih poziva. Slušalice su izrađene od prirodnog bambusa i kompozita prirodnih drvenih vlakana. Rebel Signature Bluetooth slušalice su dizajnirane s Bass Boost EQ načinima koji povećavaju dubinu i teksturu svakog takta vaših omiljenih pjesama. Uz tehnologiju niske latencije možete doživjeti igre i filmove koji su savršeno sinkronizirani sa zvukom, pa su dosadna kašnjenja stvar prošlosti. Rebel nudi 8 sati reprodukcije s jednim punjenjem, dok kutija za punjenje nudi ukupno 30 sati. Kompatibilni su s iOS-om i Androidom, a vi ćete uživati ​​u klasičnom Marley zvuku bez obzira na to kako se povežete. Jednostavno stavite Rebel torbicu za slušalice na bilo koji dostupni bežični punjač i oni će se početi puniti. Brzo i jednostavno. Rebel slušalice izrađene su s mikrofonom visokih performansi koji savršeno eliminira ambijentalnu buku i iznimno su prikladne za telefoniranje bez upotrebe ruku, što ih čini savršenim za vaš kućni ured. Ako je vaš uređaj izvan dosega, jednostavno koristite kontrole na dodir za kontrolu glasnoće, reprodukciju, pauziranje i preskakanje pjesama. Rebel Signature Bluetooth slušalice dizajnirane su za aktivan stil života također su otporne na znoj i vodu IPX5. Prihvatite svoj prirodni stil s Marleyjevom porukom izrade i izdržljivosti. Rebel je izrađen od punog bambusa, kompozita prirodnih drvenih vlakana, našeg održivog pletenog kabela i isporučuje se u 100% recikliranoj ambalaži.

House of Marley is built on the principles of superior quality, sustainability and a commitment to charitable causes. We are driven to enhance lives through great product experiences as well as using proceeds from product sales to support global reforestation through Project Marley.
Our Project Marley Global Giving initiative was created in honor of the legendary Bob Marley and his respect for the earth and people. In addition to creating audio products that are better for the earth, we are also devoted to supporting global reforestation via One Tree Planted, and ocean conservation via the Surfrider Foundation.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

 

IZDVOJENO