Rašpa – Logo majica

11,90 
89,66 kn

11,90 
89,66 kn

Spol
This option is required
unisex unisex ženski ženski
Veličina
This option is required
S M L XL XXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Opis

Rašpa majica s motivom Logo, 100% pamuk, kratki rukavi, crne boje, muški i ženski model.

Rašpa je autorski bend iz Zagreba koji postoji od 2013.godine. Stilski nije strogo definiran, generalno je to punk rock s elementima bluesa i metala.

Kompletna diskografija je izdana za nezavisnu etiketu legendarnog Zdenka Franjića, Slušaj najglasnije, a sastoji se od EP-a Rupe u sjećanju (2015.), LP-a “Izlaz iz sistema” (2016.), EP-a “Puna šaka brade” (2017.) i najnovijeg LP-a “A gdje je revolucija stoko?” (2019.).

Od koncerata, po zagrebačkim klubovima svakako treba izdvojili nastupe u Močvari, Route 66 i Hard Place-u, onaj u Novom Sadu sa Neprijatelj prelazi reku, u Rijeci s Goblinima, Memorijal Satana Panonskog u Vinkovcima te prošlogodišnji na O’Rock festu u Oroslavju, gdje su odlukom stručnog žirija proglašeni pobjednikom u natjecateljskom dijelu.

U svrhu promocije snimljeno je i nekoliko video uradaka.

Članovi benda: Daniel Springer – bubanj, Saša Bezuh – bas, prateći vokal, Duško Isaković – gitara, prateći vokal i Danijel Janković – glavni vokal.

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 EUR, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine. Alkohol ne šaljemo izvan Republike Hrvatske.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO