Ramones – Presidential Seal bokserice

11,90 

11,90 

Veličina
This option is required
M L XL XXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Originalne Ramones unisex gaće bokserice s motivom Presidential Seal, 95% pamuk, 5% elastan, crne boje.

[Iz higijenskih razloga zamjena ili povrat gaća nije moguć!]

Ramones su američki punk rock sastav osnovan u New Yorku, Queens 1974. godine.
Svi članovi benda prihvatili su pseudonime koji završavaju prezimenom ‘Ramone’, iako nisu bili biološki povezani – nadahnuo ih je Paul McCartney iz Beatlesa, koji bi se u hotele prijavljivao kao ‘Paul Ramon’. Izveli su 2263 koncerta, putujući gotovo bez prestanka tijekom 22 godine, a grupa se raspala 1996. godine nakon oproštajnog koncerta u Los Angelesu.
Do 2014. godine umrla su sva četiri izvorna člana benda – glavni pjevač Joey Ramone (1951.–2001.), basist Dee Dee Ramone (1951.–2002.), gitarist Johnny Ramone (1948.–2004.) i bubnjar Tommy Ramone (1949.–2014.). Preostali članovi Ramonesa – basist C. J. Ramone (koji je 1989. zamijenio Dee Deeja i ostao s bendom do njegova raspuštanja) i bubnjari Marky Ramone, Richie Ramone i Elvis Ramone – i dalje su glazbeno aktivni.
18. ožujka 2002, originalna četiri člana i Tommyjeva zamjena na bubnjevima, Marky Ramone, primljeni su u Rock and Roll Hall of Fame, iako je Joey do tada umro, a 2011. godine grupi je dodijeljena nagrada Grammy za životno djelo.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske.
Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana.
Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Materijal

95% pamuk, 5% elastan

Spol

Veličina

, , ,

IZDVOJENO