Rajko Dujmić: 30 pjesama (notni zapisi + CD)

13,50 

Na zalihi

SKU: R3549 , ,
“‘Čuješ li me, jel’ ti drago’, ‘Košulja plava’, ‘Milena’, ‘Pazi da ne nazebeš’, ‘Tonka’, ‘Pjevaju šume’… tek je maleni dio pjesama koje posredovanjem stiha povezuju trenutke Dujmićeva života s njegovom glazbom.
Ta osjećajna povezanost, suptilne niti što povezuju stvarnost i interpretaciju te stvarnosti koju stvara mašta, u samoj su biti Dujmićeve glazbe. … Uz Nove fosile … Privlačile su ga i specifičnosti, glasovne ili stilske i žanrovske, grupa kao što su Srebrna krila, Gazde, Ex Panonia, pjevača Jasne Zlokić, Jasmina Stavrosa, Nede Ukraden…
Najdojmljivija suradnja, međutim, ona je sa Zrinkom Tutićem na pjesmi koja će početkom devedesetih godina prošlog stoljeća, u kriznim i iznimno osjetljivim hrvatskim vremenima, obilježiti i senzibilizirati svakodnevicu svekolike hrvatske javnosti.
Riječ je, dakako, o pjesmi Moja domovina. Njezin utjecaj, dosezi i, napokon, umjetnička vrijednost nadživjeli su vrijeme nastanka ne zaboravljajući, međutim, ishodišne razloge i poticaje”, Erika Krpan, iz uvodnog teksta.

Popis pjesama:

Ako se rastanemo
Bilo mi je prvi put
Čuješ li me jel’ ti drago
Da te ne volim
Dobre djevojke
Dobro jutro Hrvatska
E, da si barem noćas ovdje
E, moj Saša
Ja sam za ples
Još te volim
Ključ je ispod otirača
Košulja plava
Leina
Majčine oči
Mangup
Milena
Najdraže moje
Neveni žuti, žuti
Pjevaju šume
Povedi me
Reci mi tiho, tiho
Rock Me
Sanjaj me
Skitnica
Sklopi oči
Šuti moj dječače plavi
Tonka
Umoran
Vrati se s kišom
Za dobra stara vremena

+ Moja domovina

U ediciji “Zabavne melodije” Hrvatskog društva skladatelja od 60-ih do 80-ih godina prošlog stoljeća objavljene su desetine notnih zbirki sa stotinama skladbi, a nakon četvrt stoljeća mirovanja, HDS i Cantus d.o.o. ponovno su pokrenuli ovu ediciju.

Dosadašnja izdanja:
Đorđe Novković
Nikica Kalogjera
Arsen Dedić.Đelo Jusić
Zrinko Tutić
Tonči Huljić
Rajko Dujmić.Zdenko Runjić
Miroslav Škoro
Nenad Ninčević
Husein Hasanefendić Hus
Jasenko Houra
Neno Belan
Zlatan Stipišić Gibonni
Alka Vuica
Miroslav Rus

______________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 EUR, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

 

Izdavač

Cantus

Autor

Rajko Dujmić

ISBN

9790801333865

Godina izdanja

2016.

Jezik

Hrvatski

Vrsta djela

Notni zapisi

Broj stranica

74

Uvez

Meki

IZDVOJENO