Rage Against the Machine – Pride majica

19,90 
149,94 kn

Prvo odaberi veličinu, pa se upiši na listu!

19,90 
149,94 kn

Veličina
This option is required
S M L XL XXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Opis

Originalna RATM majica s motivom Pride, 100% pamuk, kratki rukavi, crne boje.

Rage Against the Machine (skraćeno RATM) američki je rock sastav iz Los Angelesa, California koji su 1991. godine osnovali Zack de la Rocha (vokal), Tim Commerford (bas i prateći vokal), Tom Morello (gitara) i Brad Wilk (bubnjevi).

Rage Against the Machine je objavio svoj istoimeni album prvijenac 1992. godine uz komercijalni i kritički uspjeh, što je dovelo do mjesta na festivalu Lollapalooza 1993. godine. Sljedeći albumi, “Evil Empire” (1996.) i “The Battle of Los Angeles” (1999.), također su bili uspješni – oba su albuma bila na vrhu ljestvice Billboard 200.

Tijekom prvog desetljeća rada, Rage Against the Machine postao je jedan od najpopularnijih bendova i imao je velik utjecaj na nu metal žanr koji je došao do izražaja tijekom druge polovice 1990-ih.

2000. godine bend je objavio album obrada “Renegades” i raspao se nakon što su kreativne razlike dovele do odlaska De la Rocha.

Preostali članovi grupe formirali su rock supergrupu Audioslave s Chrisom Cornellom, bivšim frontmenom Soundgardena, i snimili tri albuma prije raspuštanja 2007. Iste godine, RATM najavio je ponovno okupljanje i nastupio zajedno prvi put u sedam godina na festivalu Coachella.

__________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 EUR, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO