Radikalni cirkus Montyja Pythona

17,90 

Na zalihi

SKU: R3543 ,

“Radikalni cirkus Montyja Pythona” sintetizirao je dosege ranijih komičarskih fenomena i tradicija (primjerice britanske serije “The Goon Show”), a može poslužiti i kao materijal za temeljnija proučavanja kulturnih fenomena vezanih uz televiziju, komično i popularnu kulturu.
Grgurić je te važne aspekte uočio i na primjeren način obradio u svojoj historiografskoj studiji.
Njegov je opis problema znanstveno utemeljen, kontekstualno osviješten i metodološki primjereno uciljan, pa može poslužiti i daljnjim istraživanjima fenomena Montyja Pythona i kao okvir i uputnica za istraživanja srodnih fenomena i kasnijih pojava na intermedijalnom području vizualno utemeljene komike.
Stil kojim je knjiga pisana, uz znanstvenu dimenziju, označen je i jasnoćom iskaza kojom se obrada teme pokušava približiti i populaciji široj od stručnjaka u znanstvenim područjima kojih se Grgurić dotiče u svom istraživanju.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 30 kuna, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Izdavač

AGM

Autor

Sergej Grgurić

ISBN

9789531743129

Godina izdanja

2008.

Jezik

Hrvatski

Vrsta djela

Studija

Broj stranica

206

Uvez

Meki