Monopoly – Queen društvena igra

44,90 
338,30 kn

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Opis

Tour the amazing gig history of Queen, from their very first at Imperial College in 1970 to their last with Freddie Mercury at Knebworth Park in 1986. Tour the world with the band and buy gig locations and hit singles. Build staging blocks then upgrade to full productions and watch the rent come pouring in. Take your chances with A Kind of Magic and In the Lap of the Gods cards as you tour the board as one of the iconic Queen exclusive tokens.

Monopoly nije važan samo za svijet društvenih igara, on je u svom osam desetljeća dugom životu itekako utjecao na glazbu i na pop-kulturu u cjelini, pojavio se u nizu filmova, serija, ali i pjesama. Također, neki kultni bendovi imaju vlastito izdanje ove igre za najveće fanove.

Tako, recimo, uz to što postoje SimpsonsStranger ThingsGame of Thrones i Rick and Morty izdanja Monopolyja, metal fanovi će sigurno rado zaigrati Metallica Monopoly. Na ploči su najvažnije lokacije i klubovi u kojima se pisala povijest benda, a pijuni su čekić iz “Kill ‘Em All”, vaga iz “…And Justice for All”, zmija s popularnog ‘Crnog’ albuma…

Tu je, je li uopće bilo sumnje, i Queen Monopoly na kojem je Brian May radio više od godine i pol. Princip je sličan kao kod Metallice, obilazite najvažnije klubove u karijeri benda, od skromnih početaka do Wembleya, a možete igrati s gitarom Briana Maya, radio-aparatom (iz “Radio GaGa”, jasno) ili čak s usisavačem iz spota “I Want to Break Free”
– izvor www.muzika.hr

Queen je britanski rock sastav nastao 1970. godine raspadom grupe “Smile” koju su činili dvoje originalnih članova Queena, Brian May i Roger Taylor. Nakon odlaska pjevača Tima Staffella, mjesto popunjava Freddie Mercury, a nakon nekoliko neuspješnih basista, 1971. priključuje im se John Deacon.
Singl “Bohemian Rhapsody“, s četvrtog albuma “A Night at the Opera” (1975.), postaje njihov najveći hit i zaštitni znak. Nakon toga sastav ulazi u svoje uspješno razdoblje koje je trajalo u drugoj polovini sedamdesetih i tijekom osamdesetih sve do smrti pjevača Freddie Mercuryja 1991. godine.
Queenovci su bili poznati po svojim glazbeno raznovrsnim aranžmanima, vokalnim harmonijama i jedinstvenom sudjelovanju publike na nastupima uživo, a ukupno su izdali petnaest studijskih i pet koncertnih albuma.

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 EUR, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO