Prvi košarkaški koraci (tvrdi uvez)

19,91 
150,01 kn

Knjiga sadrži mnoštvo zanimljivosti iz svijeta košarke, ali i zadatke koji čitatelja potiču da samostalno krene u istraživanje magičnog svijeta košarkaške igre.

 

 

Na zalihi

Opis

Prvi košarkaški koraci – Ova publikacija nastala je kao posljedica želje djelatnika Muzejsko-memorijalnog centra Dražen Petrović da se (najmlađim) posjetiteljima dodatno približi ljepota košarkaške igre te ih se zainteresira za košarkaška natjecanja u Hrvatskoj i svijetu. Knjiga donosi povijesni razvoj loptanja među obručima od nastanka košarke u američkom gradu Springfieldu do suvremenog razdoblja. Posebna pažnja posvećena je razvoju košarke na tlu Hrvatske te uspjesima koje su jugoslovenska i hrvatska muška i ženska košarkaška reprezentacija ostvarile na velikim natjecanjima poput Olimpijskih igara, Svjetskog i Europskog prvenstva. Tema knjige Prvi košarkaški koraci su najznačajniji uspjesi hrvatskih klubova na međunarodnim i domaćim parketima u razdoblju od šezdesetih godina 20. stoljeća do trenutka objavljivanja knjige.

Ulazak u košarkašku kuću slavnih najveće je priznanje koje jedan košarkaš ili košarkaški djelatnik može dobiti za svoj doprinos košarkaškoj igri, a Republika Hrvatska je nakon Sjedinjenih Američkih Država zemlja s najvećim brojem članova Kuće slavnih. Stoga se u knjizi mogu pronaći i kratke biografije petorice hrvatskih stanovnika Kuće slavnih – Krešimira Ćosića, Dražena Petrovića, Mirka Novosela, Dina Rađe i Tonija Kukoča.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO