Prince

25,22 

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Nenadana vijest o preranoj smrti Rogersa Nelsona, svima znanog kao Prince, šokirala je svijet 21. travnja 2016. godine. Razloge za tugu zbog odlaska takva talenta teško je ukratko nabrojiti: njegovi klasici redovno su zastupljeni na listama najboljih albuma u povijesti glazbe, njegovi live nastupi smatraju se legendarnima, a njegov utjecaj na urbanu glazbu, pogotovo R’n’B, nikad nije bio očigledniji.

Prince se smatra najvažnijim glazbenikom svoje generacije i jedan je od tek nekolicine glazbenih superzvijezda koje su i dalje ostale enigmom.
No ovdje se ne spekulira o njegovu iznimno zaštićenome privatnom životu, već se približava ono najvažnije: glazbeni opus.

Ova začudno bogata, gotovo enciklopedijska biografija plod je višegodišnjega minucioznog istraživanja i cjeloživotne opsesije autora.
Cijenjeni britanski romanopisac i kritičar Matt Thorne koristi se desecima intervjua s Princeovim najbližim suradnicima (od kojih mnogi nikad prije nisu službeno progovorili) kako bi proučio svaku etapu 35-godišnje karijere, uključujući gotovo svaku pjesmu koju je Prince snimio.

Originalno objavljeno 2012. godine u Velikoj Britaniji, ovo izdanje uključuje niz dodataka: detaljan pregled kultne turneje (21 noć u Londonu, O2 Arena, 2007.), prikaz dvaju albuma iz 2014. i Tidalova izdanja iz 2015. godine – ali i dva pogovora, od kojih je posljednji nastao posmrtno.
“Prince” Matta Thornea najopsežnije je djelo o tome kontroverznom i samozatajnom umjetniku – i neizbježno štivo za svakoga Princeova poklonika.

Matt Thorne rođen je u Bristolu 1974. godine. Obrazovao se na Sveučilištu u Cambridgeu i na Sveučilištu St. Andrews. Nagrađeni je autor šest romana, od kojih je jedan adaptiran za film, i triju dječjih knjiga.

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.

Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Autor

Matt Thorne

ISBN

9789533320601

Izdavač

Naklada OceanMore d.o.o.

Godina izdanja

2017.

Jezik

Hrvatski

Broj stranica

479

Uvez

Meki

Vrsta djela

Biografija

IZDVOJENO