Priča o ACDC – Neka bude rock

19,50 

Na zalihi

Priča o AC/DC – Neka bude rock” iz pera novinarke Susan Masino koja je bend upoznala na prvoj američkoj turneji 1977., a inače je prva knjiga na hrvatskom objavljena o jednom najvećih rock benda u povijesti glazbe.

Tijekom godina, održavajući kontakt sa članovima grupe, intervjuirajući ih u brojnim prilikama i prijateljavajući s njima, Susan je pratila uspon AC/DC do statusa jednog od najvećih i najdugovječnijih rock bendova.

Svoja sjećanja obuhvatila je u živopisnoj biografiji na 316 stranica o australskim rock velikanima čiji mukotrpni uspon do trona popularne glazbe i dugogodišnji opstanak na vrhu nije omeo ni tragičan gubitak frontmena Bona Scotta.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Autor

Susan Masino

ISBN

9789533042442

Izdavač

V.B.Z.

Godina izdanja

2011.

Jezik

Hrvatski

Broj stranica

316

Uvez

Meki

Vrsta djela

Biografija

IZDVOJENO