Prema glazbi – Zapisi o hrvatskoj glazbi

7,96 

Samo 1 komada na zalihi

Knjiga Nenada Turkalja – prva u seriji “Zapisi o hrvatskoj glazbi” donosi niz eseja koja je autor objavljivao u hrvatskoj periodici tijekom posljednjih pet desetljeća.
Tekstovi su podijeljeni u dvije tematske skupine: ‘O hrvatskom glazbenom kazalištu’ (Ljubav i zloba, Porin, Nikola Šubić Zrinjski, Povratak, Ero s onoga svijeta, Petar Svačić, Labinska vještica, Ljubav don Perlimplina, Apocalyptica, Judita) i ‘Portreti hrvatskih skladatelja’ (S. Bombardelli, M. Kelemen, Z. Juranić, B. Šipuš, M. Tarbuk, A. T. Šaban, S. Foretić i S. Horvat).

Ova knjiga svjedoči o pola stoljeća suživota agilnog kroničara sa zbivanjima u hrvatskoj glazbenoj kulturi, i to na svim njenim područjima… U trenutku pojavljivanja ove knjige zapisa o hrvatskoj glazbi upravo uz njegovu 80. godišnjicu života, autor je još uvijek prisutan kao dragocjeni svjedok jednog bitnog i bogatog odsjeka hrvatske, ne samo glazbene kulture.” (Erika Krpan)

Za knjigu “Prema glazbi – Zapisi o hrvatskoj glazbi” Nenadu Turkalju uručena je nagrada Josip Andreis – godišnja nagrada HDS-a za 2003. godinu.

 

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Autor

Nenad Turkalj

ISBN

9539817609

Izdavač

Cantus

Godina izdanja

2003.

Jezik

Hrvatski

Broj stranica

192

Uvez

Meki

Vrsta djela

Zbirka eseja