Post scriptum

31,72 
238,99 kn

Na zalihi

Opis

Knjiga “Post scriptum”, nastavak knjige “Osećanja. O. Sećanja“, koja je po riječima Pece Popovića izazvala lavinu dostojnu prijatelјstva, nova je knjiga Lidije Nikolić o Margiti Stefanović Magi, pijanistkinji, arhitektici i rock heroini, članici kultnog benda Ekatarina Velika.

Za razliku od prve, ova se ne bavi osobnim uspomenama, već tuđim osjećanjima i sjećanjima na Magi, putem usmenih ispovijesti, pisama, poruka, pjesama, mejlova, novinskih tekstova i komentara na društvenim mrežama, kako nepoznatih fanova tako i uglednih lјudi iz svijeta umjetnosti. Uz obilјe novih Margitinih fotografija, dokumenata i dnevničkih zapisa, ova knjiga se dotiče i sudbina članova njene porodice, suradnika, prijatelјa i lјudi značajnih za našu kulturu: Slavoljub Stefanović Ravasi, Siniša Ravasi, Mehribane Šalja, Dušan Radetić, Vlajko Lalić, Sonja Savić, Bekim Fehmiu, Dušan Gerzić Gera, Mitar Subotić Suba, Nebojša Grgić Grga…

Ovo je ujedno i knjiga o knjizi, o reakcijama na “Osećanja“, o mukama stvaralaštva i izdavaštva, o naličju slave i sudbini žene pisca. Ona je, po riječima urednika, po mnogo čemu i bijela knjiga naših naravi.

Ono što je posebno zanimljivo za hrvatsku publiku, to je dnevnik koji je autorica vodila 2012. godine tijekom mini-turneje u Vinkovcima, Zagrebu, Rijeci i Puli; fotografije s tih gostovanja; intervjui koje je tom prilikom dala; prikazi gostovanja u medijima; pisma čitatelja iz Hrvatske; reakcije novinara i kritičara; komentari fanova na društvenim mrežama, te susret sa Josipom Lisac…

__________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO