House of Marley – Positive Vibration XL Anc Signature Bluetooth crne naglavne slušalice

185,68 
1.399,01 kn

Jamstvo na proizvod je 2 godine uz predočenje računa.

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Opis

Positive Vibration XL Anc Signature Bluetooth crne naglavne slušalice (House of Marley) – Ponekad jednostavno morate isključiti svijet i slušati sebe.XL ANC slušalice s pozitivnom vibracijom omogućuju vam upravo to.
S hibridnom tehnologijom aktivnog uklanjanja buke možete se opustiti i uživati u zvukovima vaših omiljenih neometanih popisa pjesama. Slušalice, dizajnirane za duže slušanje, izrađene su od luksuznih jastučića za uši od memorijske pjene za maksimalnu udobnost, kao i od najsuvremenijih izdržljivih materijala poput drveta s certifikatom FSC® i aluminija koji se može reciklirati.
Besprekorno se povežite s bilo kojim uređajem koji podržava Bluetooth. Postignite naglašeni bas i vrhunsku jasnoću zvuka koju nećete pronaći nigdje drugdje. Veliki kapacitet baterije osigurat će vam da uživate u 26 sati reprodukcije s uključenim ANC -om i 32 sata s isključenim ANC -om.
XL ANC slušalice s pozitivnom vibracijom sa snažnim i uravnoteženim zvukom sa zvučnicima visoke jasnoće od 40 mm za neusporedivo slušanje.

Premium comfort:

Positive Vibration XL Anc Signature crne naglavne slušalice dizajnirane su od jastučića i traka za glavu od memorijske pjene za maksimalnu udobnost, tako da se možete opustiti i satima uživati sa svojim omiljenim popisom za reprodukciju ili podcastom.

Kompatibilnost:
Slušalice su kompatibilne s iOS -om i Androidom pa možete doživjeti ovaj klasični Marleyjev zvuk bez obzira na to kako se povežete.

Osnovne značajke proizvoda:

Kao idealan pratilac kućnog ureda, Positive Vibration XL ANC nudi ugrađeni mikrofon za prikladno telefoniranje bez upotrebe ruku i aktiviranje glasovnih naredbi. Funkcija daljinskog upravljača omogućuje vam kontrolu    glasnoće i reprodukcije kada uređaj nije dostupan.

Održivi materijali:

Prihvatite svoj prirodni stil s Marleyjevom porukom izrade i trajnosti. Naše bežične slušalice izrađene su od drveta s certifikatom FSC, aluminija koji se može reciklirati, naše ekološki prihvatljive tkanine REWIND tkanine, izdržljivog nehrđajućeg čelika i isporučuju se u 100% recikliranom pakiranju.

House of Marley is built on the principles of superior quality, sustainability and a commitment to charitable causes. We are driven to enhance lives through great product experiences as well as using proceeds from product sales to support global reforestation through Project Marley.
Our Project Marley Global Giving initiative was created in honor of the legendary Bob Marley and his respect for the earth and people. In addition to creating audio products that are better for the earth, we are also devoted to supporting global reforestation via One Tree Planted, and ocean conservation via the Surfrider Foundation.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

 

IZDVOJENO