House of Marley – Positive Vibration XL Anc Signature Copper Bluetooth naglavne slušalice

185,68 
1.399,01 kn

Jamstvo na proizvod je 2 godine uz predočenje računa.

Samo 1 komada na zalihi

Opis

Positive Vibration XL Anc Signature Copper Bluetooth naglavne slušalice bakrene boje (House of Marley) – Ponekad jednostavno morate isključiti svijet i slušati sebe. Naše visoke performanse Positive Vibration XL ANC slušalice omogućuju vam upravo to. Uz hibridnu tehnologiju aktivnog poništavanja buke, možete se opustiti i uživati ​​u zvucima svojih omiljenih neometanih popisa pjesama. Dizajnirane za dulje slušanje, slušalice su izrađene od luksuznih jastučića za uši od memorijske pjene za maksimalnu udobnost, kao i od vrhunskih održivih materijala kao što su drvo s FSC® certifikatom i aluminij koji se može reciklirati. Besprijekorno se povežite s bilo kojim uređajem koji podržava Bluetooth. Postignite naglašeni bas i vrhunsku jasnoću zvuka koja se ne može pronaći nigdje drugdje. Veliki kapacitet baterije osigurat će vam da možete uživati ​​u 26 sati reprodukcije s uključenim ANC-om i 32 sata s isključenim ANC-om. Pozitivne vibracije XL ANC slušalice sa snažnim i uravnoteženim zvukom imaju zvučnike visoke jasnoće od 40 mm za neusporedivo slušanje.
Positive Vibration XL Anc Signature Copper naglavne slušalice dizajnirane su s jastučićima za uši i trakama za glavu od memorijske pjene za maksimalnu udobnost, tako da se možete opustiti i uživati ​​satima i satima uz svoju omiljenu playlistu ili podcast.

Kompatibilnost:
Slušalice su kompatibilne s iOS-om i Androidom tako da možete doživjeti ovaj klasični Marley zvuk bez obzira na to kako se povežete.

Osnovne značajke proizvoda:
Kao idealan suputnik u kućnom uredu, Positive Vibration XL ANC nudi ugrađeni mikrofon za praktično telefoniranje bez upotrebe ruku i aktivaciju glasovnih naredbi. Funkcija daljinskog upravljanja omogućuje vam kontrolu glasnoće i reprodukcije kada uređaj nije dostupan.

Održivi materijali:
Prihvatite svoj prirodni stil s Marleyjevom porukom izrade i izdržljivosti. Naše bežične slušalice izrađene su od drva s FSC certifikatom, aluminija koji se može reciklirati, naše ekološki prihvatljive REWIND tkan tkanine, izdržljivog nehrđajućeg čelika i isporučuju se u 100% recikliranoj ambalaži.

House of Marley
is built on the principles of superior quality, sustainability and a commitment to charitable causes. We are driven to enhance lives through great product experiences as well as using proceeds from product sales to support global reforestation through Project Marley.
Our Project Marley Global Giving initiative was created in honor of the legendary Bob Marley and his respect for the earth and people. In addition to creating audio products that are better for the earth, we are also devoted to supporting global reforestation via One Tree Planted, and ocean conservation via the Surfrider Foundation.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

 

IZDVOJENO