Pojmovnik popularne glazbe (2. prošireno izdanje)

79,00 kn
10,49 €

Na zalihi

Opis

Osnovna ideja ovog drugog po redu, proširenog, ‘Pojmovnika’ ostala je ista kao i prije deset godina kada je nastalo prvo izdanje “Pojmovnika” – pokušaj pojmovnog predstavljanja ključnih segmenata suvremene popularne glazbe ali i svih ključnih ‘pritoka’; pa bili oni odavno etablirane samosvojne glazbene ‘discipline’ poput jazza, bluesa ili countrya ili pak gotovo svakodnevne nove mutacije elektroničke glazbe i indie-rocka te najistaknutiji ogranci ‘world musica’.

“U ovoj knjizi čovjek si je dao truda i pojasnio sve moguće izraze u glazbi (bilo da je riječ o žanrovima, instrumentima, glazbenom žargonu), između ostalog, Gall objašnjava ‘feeling’, ‘laid back’ i druge nemoguće izraze, zbog čega sam autor zaslužuje priznanje.” (izvadak iz recenzije s Muzika.hr; Zoran Tučkar)

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32  kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.