Pisme o’ vrimena – Omiške skladbe na stihove Jakše Fiamenga

13,27 

Samo 1 komada na zalihi

Kroz omiški ciklus skladbi, skladatelj Krešimir Magdić zaokružuje sedamnaest godina umjetničkog prijateljstva s pjesnikom Jakšom Fiamengom.
Njihovu suradnju i mnoge uglazbljene stihove nadahnuo je Festival dalmatinskih klapa u Omišu, a ovi opusi nastajali su u razdoblju od 1990. do 2007. godine.
Skladateljev zvučni svijet izrastao je iz tradicijske glazbe uz koji harmonično ide pjesnički jezik dalmatinskog zavičaja.
Upravo iz takvog jednog osobitog trenutka spoja glazbe i poezije rođena je zbirka “Pisme o’ vrimena”.

“Ovdje se očituje očigledan Magdićev mar i žar iskonskog istraživača koji nad priloženim stihovnim provedbenim kartama prirođenim instinktom preobražava zacrtane pjesničke rute u glazbene plovidbene misli…”
-Ljubo Stipišić Delmata, iz uvodnog teksta “Mundus arhetypus skladatelja Krešimira Magdića”

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.
Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana.
Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Autor

Krešimir Magdić

ISBN

9790706710723

Izdavač

Cantus

Godina izdanja

2008.

Jezik

Hrvatski

Broj stranica

62

Uvez

Meki

Vrsta djela

Note