Pesme bratstva, detinjstva & potomstva

11,81 
88,98 kn

Na zalihi

Opis

Iza provokativnog naziva knjige, krije se antologija rock poezije bivše Jugoslavije, sastavljena od svih eminentijih pjesama koje su obilježile tridesetak godina iznimno uspješne i raznovrsne rock scene nekadašnje države.
Autor je antologiju sastavio od tekstova mnogih poznatih pjesama, ali i od nekih, u međuvremenu potpuno zaboravljenih skladbi, koje danas, nakon tridesetak godina, mlađa populacija iščitava na sasvim nov, često potresan način.

Zastupljeni izvođači:

Drago Mlinarec, Indexi, Korni grupa, Time, S vremena na vreme, Tomaž Domicelj, Bijelo dugme, Riblja čorba, Buldožer, Lačni Franc, Pankrti, Idoli, Šalo akrobata, Električni orgazam, Azra, Film, Haustor, Prljavo kazalište, Disciplina kičme, Ekatarina Velika, Bajaga, Leb i sol, Galija, Zabranjeno pušenje, Partibrejkersi, KUD Idijoti, Obojeni program, Marčelo i drugi…

 

 

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.