Paul McCartney – Zelena Podmornica Super Djedice (slikovnica za djecu – tvrdi uvez)

10,49 
79,04 kn

Uskočite u čarobnu zelenu podmornicu Super Djedice i pridružite se potrazi za Super Bakicom, prateći njezin glazbeni trag oko svijeta i duboko ispod mora.

Na zalihi

Opis

Paul McCartney – zelena podmornica Super Djedice – Iz jedinstvene mašte legendarnog Paula McCartneyja dolazi ova uzbudljiva avantura prepuna akcije. Puna čudnih iznenađenja, razigranih referenci na Beatlese i obiteljske zabave koja grije srce. Proslavite zabavu koju bake i djedovi i unuci mogu doživjeti u ovoj podmorskoj avanturi prepunoj akcij prateći slikovnicu Paula McCartneyja broj jedan bestseler New York Timesa Hey Grandude.

Izumi Super Djedice su legendarni, a njegova nova zelena podmornica ne razočarava. Zapravo, leti i zaranja! Super Djedica odvodi unuke u još jednu avanturu, ali on i Kuleri ubrzo se nađu u škripcu. Odjednom, Super Bakica dolazi u pomoć! Super Bakica je istraživač jednako hrabar kao i Super Djedica, s nevjerojatnom harmonikom! Uz Super Djedičin čarobni kompas i njezinu čarobnu glazbu, svi sigurno stižu kući. Ali ne prije nego što uživate u paradi, rasplesanim životinjama iz prašume I bijegu od grabežljive hobotnice. Ova je priča savršena za male istraživače i obožavatelje Paula McCartneyja! Umjetnica Kathryn Durst vraća se s veličanstvenim ilustracijama punim humora koje su lijepe kao i uvijek. Paul McCartney – zelena podmornica Super Djedice šarmantna je priča glazbene legende – s najveličanstvenijim ilustracijama u kojoj će uživati i stari i mladi. Nadahnuta njegovim vlastitim iskustvom super djedice od osam godina, slikovnica prikazuje četvero dječaka i njihovog djeda kako putuju svijetom u mnoštvu čarobnih avantura. Popraćen živopisnim ilustracijama Kathryn Durst, zasigurno će zauzeti počasno mjesto na polici s knjigama svakog mališana. To je savršena priča za spavanje za male istraživače i idealan poklon za vašeg super djedicu ili super bakicu. Zavrtite čarobnu iglu i neka zabava počne!

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO