Paul McCartney – Hej, super djedice! (slikovnica za djecu – tvrdi uvez)

11,50 

Ovo je jedna izuzetno zanimljiva i poučna priča Paula McCartneya oživljena živopisnim ilustracijama nadarene umjetnice Kathryn Durst. 

Na zalihi

Legendarni Beatle Paul McCartney objavio je prije godinu dana slikovnicu nadahnutu osobnim iskustvima i vremenom provedenim sa svojim unucima, a sada je slikovnica Hej, Super Djedice! objavljena i na hrvatskom jeziku.

Slikovnica Hej, Super Djedice! prati avanture gospodina Branimira Jurišića i njegovih unuka Lucije, Tome, Eme i Goge. Kroz razne događaje koji su opisani u slikovnici može se iščitati njihova povezanost, toplina njihovog odnosa kao i način na koji se zajedno zabavljaju. Ovo je jedna izuzetno zanimljiva i poučna priča oživljena živopisnim ilustracijama nadarene umjetnice Kathryn Durst.

U kojem smjeru će se igla kompasa okrenuti, na koju će ih avanturu odvesti, koju stranu svijeta će upoznati? Super Djedica – super cool djedica koji je neustrašivi istraživač s nevjerojatnim trikovima u rukavu. Super Djedica je jedinstveni putnik! Svojim čarobnim kompasom vodi svoja četiri unuka u pustolovine širom svijeta. Pridružite im se dok jašu leteće ribe, izbjegavaju stampedo i bježe od lavina. Čarobna vožnja za cijelu obitelj uz magični zaplet od voljene glazbene legende Paula McCartneya, vodi čitatelje oko svijeta i natrag na vrijeme za krevet uz priče nadahnute Paulovim vlastitim iskustvom super djedice.

Hej, Super Djedice! je savršena priča za spavanje za male istraživače i idealan poklon za vašeg super djedicu.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Autor

Paul McCartney / Kathryn Durst

ISBN

9780241375655

Izdavač

Croatia Records

Godina izdanja

2020.

Jezik

Hrvatski

Broj stranica

32

Uvez

Tvrdi

Vrsta djela

Slikovnica

IZDVOJENO