Patti Smith – Portrait majica

119,00 Kn

SKU: R1933

Očisti

119,00 Kn

Veličina
This option is required
M L
Odaberi veličinu
Clear selection
SKU: N/A , , , , Oznaka:

Opis

Originalna Patti Smith majica s motivom Portrait, 100% pamuk, kratki rukavi, bijele boje.

Patricia Lee ‘Patti’ Smith (r. 30. prosinca 1946.) američka je kantautorica, pjesnikinja i likovna umjetnica iz Chicaga, Illinois, koja je svojim prvim albumom “Horses” iz 1975. postala vrlo utjecajna u punk rock pokretu New Yorka.
Često nazivana i ‘kumom punka’ (‘Godmother of Punk’) mainstream kulturi najpoznatija je po pjesmi “Because the Night”, koju je naspisala zajedno s Bruceom Springsteenom.
2005. godine Patti Smith je dobila odlikovanje ‘reda umjetnosti i slova’ (Ordre des Arts et des Lettres) francuskog ministarstva kulture za umjetnost i pisanu riječ, a 2007. je primljena u Rock and Roll Hall of Fame. 17. studenog 2010. osvojila je National Book Award za knjigu memoaraJust Kids (prev. “Tek djeca“), a godinu kasnije osvaja i švedsku Polar Music Prize.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kuna, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.