Filtriraj Prikazuje 1 - 20 od 49 rezultata
Kategorije

Parni valjak u Areni Zagreb (odgođeno)

100,00 Kn

Koncert Parnog valjka, koji se trebao održati 19. lipnja u Areni Zagreb, je odgođen. Novi datum još nije poznat, a sve do sada kupljene ulaznice vrijede za novi termin.

Tko želi svoje ulaznice žele vratiti, povrat ulaznica je ponovno omogućen – na prodajnim mjestima gdje su kupljene – do 15.6.2020.

ODGOĐENO

Opis

Koncert Parnog valjka, koji se trebao održati 19. lipnja u Areni Zagreb, je odgođen! Prenosimo obavijest organizatora u cijelosti: “Koncert Parnog valjka u Areni Zagreb odgođen je do daljnjega, zbog još uvijek aktualnih ograničenja javnih okupljanja. Novi datum bit će određen i objavljen kad nadležna tijela donesu konačnu odluku o mogućnosti održavanja koncerata u Areni Zagreb.

Kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum koncerta, a za one koji svoje ulaznice žele vratiti, povrat ulaznica je ponovno omogućen – na prodajnim mjestima gdje su kupljene – rok je produžen do 15. lipnja. Parni valjak zahvaljuje na podršci svima koji nisu vratili svoje ulaznice i strpljivo čekaju novi datum koncerta.”

____________________

Parni valjak odlučio je ODGODITI KONCERT u Areni Zagreb najavljen za 18.4. – novi datum koncerta je 19. lipnja, međutim još nije poznato hoće li se moći održati na taj datum.

Kupljene ulaznice vrijede za novi datum, a oni kojima novi datum ne odgovara mogu svoje ulaznice vratiti  od 15.5. do 1.6.2020. na prodajnim mjestima gdje su kupljene.

 

 

IZDVOJENO