Paraf u Boogaloou (ODGOĐENO)

11,95 
90,04 kn

Plaćanje ulaznica pri preuzimanju u Rockmarku vrši se isključivo gotovinom!
Preuzimanje u Rockmarku moguće isključivo unutar radnog vremena! (PON – PET od 9 do 20, SUB od 10 do 14 sati)
Ulaznice nije moguće dobiti u digitalnom obliku!

 

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Opis

Koncert grupe Paraf koji se trebao održati u subotu 11. ožujka  u Boogaloou odgođen je zbog bolesti člana grupe! Novi datum koncerta bit će objavljen čim bude potvrđen.

Ulaznice će vrijediti za novi datum, a tko želi povrat novca za ulaznice možete dobiti na prodajnom mjestu gdje su i kupljene!
______________
Odgođeno za subotu 11.3.2023.! Već kupljene ulaznice vrijede i za novi datum, povrat novca moguć na mjestu kupovine do 31.12.2022.! Već kupljene ulaznice vrijede i za novi datum, povrat novca moguć na mjestu kupovine do 31.12.2022.! Povrat novca za ulaznice kupljene preko sustava ENTRIO moguć isključivo putem maila [email protected]

U subotu 17.12.2022. subotu 11.3.2023. u zagrebački klub Boogaloo dolaze riječke punk legende Paraf + Eksodus + Grč! Svirkom će promovirati svoje novo izdanje DELTA Live 2022., sa kojeg su već predstavili singl i spot ‘Želim biti vojnik’, kao i vinilno reizdanje albuma “Izleti” (Dallas Records 2022.)

Cijena ulaznice u pretprodaji 90 kuna, na dan koncerta 110 kuna, ako ih ostane.

Plaćanje ulaznica pouzećem nije moguće.
Ulaznice šaljemo preporučeno po primitku uplate.

Plaćanje ulaznica pri preuzimanju u Rockmarku vrši se isključivo gotovinom!
Preuzimanje u Rockmarku moguće isključivo unutar radnog vremena! (PON – PET od 9 do 20, SUB od 10 do 14 sati)

Ulaznice nije moguće dobiti u digitalnom obliku!
U slučaju odgode ili otkazivanja događaja NE ŠALJEMO obavijesti kupcima – potrebno je pratiti službena glasila organizatora i izvođača za točne informacije.
Povrat novca se vrši isključivo na mjestu gdje su ulaznice kupljene – ako su kupljene putem webshopa, potrebno se javiti na e-mail adresu [email protected]

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 EUR, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO