Osećanja. O. Sećanja (Latinično izdanje)

37,03 
279,00 kn

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Opis

Kapitalno djelo beogradske književnice Lidije Nikolić “Osećanja. O. Sećanja.” o Margiti Stefanović Magi, pobudilo je ogroman interes publike svih generacija u cijeloj regiji, a i šire.
Knjigom o kultnoj heroini jugoslavenskog rock’n’rolla, i istoimenom monodramom, Lidija Nikolić je “pokrenula lavinu dostojnu prijateljstva”. Najprije u Beogradu i Srbiji, gdje je 2011. na osnovu ankete “Politike” proglašena za knjigu godine, potom u Makedoniji i Hrvatskoj na promocijama drugog dopunjenog izdanja 2012., kao i u ostalim republikama bivše Jugoslavije, i mnogim krajevima svijeta u kojima žive štovatelji glazbe EKV-a i dobre književnosti.
Dokumentarna biografska povijest o sudbini “najsjajnije zvijezde padalice” i čitave jedne generacije, od trećeg izdanja iz 2014. pojavljuje se u latiničnom izdanju, namijenjenom prije svega čitateljima uskraćenim za one dijelove knjige koji su zbog dokumentarnosti do sada bili štampani ćirilicom. Tako da je sada omogućeno da knjiga u cijelosti bude dostupna i razumljiva širem krugu ljubitelja lijepe riječi i dobre glazbe.
Prvo izdanje knjige izašlo je 2011.

IZDVOJENO