Nine Inch Nails – Downward Spiral majica

21,90 
165,01 kn

Prvo odaberi veličinu, pa se upiši na listu!

21,90 
165,01 kn

Veličina
This option is required
M L XL
Odaberi veličinu
Clear selection

Opis

Originalna Nine Inch Nails majica s motivom Downward Spiral, 100% pamuk, kratki rukavi, crne boje.

Nine Inch Nails, obično skraćeno NIN i stiliziran kao NIИ, američki je industrial rock bend osnovan u Clevelandu 1988. godine.

Pjevač, tekstopisac, multiinstrumentalist i producent Trent Reznor bio je jedini stalni član benda sve dok se njegov česti suradnik Atticus Ross nije pridružio 2016. godine.

Debitantski album sastava, Pretty Hate Machine (1989.), objavljen je putem TVT Recordsa.

Nakon što se nije složio s TVT-om o tome kako promovirati album, sastav je potpisao ugovor s Interscope Recordsom i objavio EP Broken (1992.).

Sljedeći albumi, The Downward Spiral (1994.) i The Fragile (1999.), objavljeni su uz pohvale kritike i komercijalni uspjeh.

________________________________________________________________________________
Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 EUR, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO